Klubtøj

Udgivet 30-08-2018, tags: klubtøj |

For 22.000 kr. klubtøj - så meget købte Baghjulerne ind for i dag, da klubtøjsbutikken holdt ekstraåbent. Og det endda på bare 40 minutter!

Det er et salg på 550 kr. cykeltøj i minuttet!!

Der er nok ingen tvivl om, at det især er de forestående 3 klubture her i september, nemlig Toscana turen, Alsace turen og Harzen turen, som var den største årsag til det store behov for nyt Baghjulstøj. 3-4 medlemmer havde kontaktet Gitte Jakobsen for at høre, om det var muligt at handle lidt ind. Gitte valgte at  ekstra-åbne butikken og det gav altså anledning til hele 30 forskellige ekspeditioner.

Kortaermet front

Nogle gik  desværre også forgæves, for rygtet om gratis ringeklokke er løbet, men det har vi endnu ikke. Tøjudvalget lover at offentliggøre, når de er indkøbt ????

Vi kan tilføje til alle jer, der de sidste par gange (inkl. i dag) har købt korte bukser med grønne syninger: Det er en fejl fra systuen i Italien - der er en ny produktion igang, så når de lander hos os, skal man komme og bytte dem til et par nye, for Baghjulets cyklebukser er ikke med grønne syninger.

Fantastisk flot opbakning til vores klubtøj! 

Rigtig gode cykelture til jer alle sammen - vi glæder os til at se jer i cykeltøjet, måske på billeder fra udlandsturene eller  herhjemmefra.

Hilsen

Tøjudvalget

Støt dem, der støtter Baghjulet