By Night sæson afslutning

Udgivet 27-03-2013, tags: MTB | Træning |

Det var en kold og skyfri aften der blev lyst op af fuldmånen, der satte ramme for sidste By Night aften i denne sæson

Jeg rullede afsted med flokken kl 19 for at køre i en 1 time for fuld gas som vi sædvanligt gør på en tirsdag i vinterhalvåret. En time hvor det lige passer med at man kan give den fuld skrue og holde på den sparsomme varme man kan arbejde sig til.

Undervejs fik jeg stillede et par hurtig spørgsmål til nogle af aftens deltagere

Jeg fangede Jesper Vangsøe på vej ud på ruten. Da jeg spurgt som hvordan han syntes sæsonen havde være kunne han kort svar "det er første gang jeg er med i dag". Jeg spurgte derefter hurtigt om det var flødebollerne der trak? "både og (stort smil)" kom det lige så resolut.

Et andet sted i feltet trådte Michael Strandberg hårdt i pedallerne. Han kommenterede sæsonen som overordende at have være god. Jeg skulle også her høre om det var flødebollerne der trak: "jeg har ikke fået cyklede i 3 uge så det er turen der trækker"

Efter en omgang var det Henrik Sten som skulle udsættes for den rullende raporters spørgen. Henrik syntes det havde være en god sæson dog til tider ganske kold.

Uret nærmede sig 20:00 og deltagerne rullede ind fra deres sidste omgang på den hurtige rute, bestående af sne, lidt is og tricky sving.

Jan Ager stod klar ved p-pladsen med en stor dunk varm hyldesaft og rigeligt med flødeboller, hvilket faldt i god jord og blev nydt i det frostklare vejr.

 

Har du også en kommentar til By Night sæsonen kan du benytte kommentarfeltet herunder. Lad os høre hvad dine highlights var.

 

P3270013P3270014P3270015

Støt dem, der støtter Baghjulet