Mallorca

Udgivet 13-05-2018, tags: Deltagerberetning | Mallorca | Udlandsture |

En skøn uge med Baghjulet på Mallorca er slut og også i år har det været en dejlig tur.

De fleste af os lejede cyklerne gennem hotellet i år og for Erling og jeg fungerede det fint (andre var mere uheldige og havde forskellige udfordringer, der tyder på hotellet stadig har lidt at lære om cykeludlejning). Vi synes det var dejligt at vi kunne opbevare cyklerne i cykelstalden i stedet for at have dem med på værelset.

Når man har været på Mallorca flere gange, som vi har, så er der mange kendte cykelruter og genkendelsens glæde er stor. Men jeg ser stadigvæk nye og forskellige områder hvert år.

Og duften af appelsintrøerne, det er noget så dejligt :-)

Selv om jeg ikke er til de mange højdemeter, såvar turen pætil Inka bjerget en stor oplevelse, og ikke mindst udsigten deroppefra. Det er en god følelse bagefter, når man har klaret at cykle turen derop. Måske havde jeg nok fået mere ud af turen, hvis jeg havde været i bedre form inden? Om ikke andet, så er formen altid bedre, når vi kommer hjem, fordi vi får cyklet hver dag.

For mig er turene til Mallorca  altid inspirerende, og det nyder den "røde racer" derhjemme godt af, når vi kommer hjem til Danmark igen.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tager til Malloirca og til jer der ikke har prøvet Mallorca cykelveje endnu, kan jeg kun varmt anbefale det.

pernille mallorca

Billedet herover: Kaffestop på en af vores cykelture. Fra venstre: Allan, Nora, Birthe, jeg selv (Pernille), Gitte og Keld.

Støt dem, der støtter Baghjulet