Løbsdirektør takkede af

Udgivet 09-03-2018, tags: Generalforsamling | Melfar-24 |

I år 2003 fik Leo en god idé. "Skal vi ikke lave et 24-timers løb i Baghjulet", spurgte han sine klubkammerater på Baghjulets generalforsamling. Den idé var alle med på. Et løbsudvalg blev nedsat og Melfar 24 blev en realitet.

Så gik der 14 år og Leo og klubkammeraterne i Baghjulet, fik for alvor sat Middelfart og Baghjulet på verdenskortet. Melfar 24 udviklede sig til en institution indenfor ultramarathon cycling og blev det Europæiske RAAM Qualifier løb, der sendte fleste deltagere til Race Across America. "Arguably Continental Europe's top ultra time trial", siger de om vores løb i USA

Deltagerne ved Melfar 24 har gennem årene cyklet hvad der svarer til 35 gange rundt om jorden!

Og Leo gik selv forrest med et godt eksempel.

Ikke alene påtog han sig det usandsynligt store frivillige og ulønnede arbejde det var, at være tovholder på 14. arrangementer. Han deltog også selv på cykel 10 gange. Sin egen løbsrekord satte han i 2011 med 689 kørte kilometer. I alt blev det til 5585 kørte kilometer for Leo.  

leotakkeraf

Alle gode lege får en ende og Leos sluttede i år. Nu har han valgt at takke af og er trådt af som løbsdirektør for 24 timers løbet.

Og hvis nogen skulle tro det, så er det altså ikke derfor at 24-timers løbet er aflyst i år. Det skyldes andre og tekniske årsager,  for som løbsledelsen siger i deres pressemeddelelse: "Vi vil ikke bare arrangere et cykelløb, vi vil arrangere cykelløbét!

At lave løbét, det var Leo med til i 14 år.

Melfar 24 udviklede sig fra at generere et overskud til Baghjulet på 5.000 kr. det første år til godt 90.000 kr. i 2017. Vi er mange der har lagt mange timer i arrangementet og vi er mange der har fået glæde af de penge, der er kommet i klubkassen i den anledning.

Mon ikke også vi er mange, der har fået et særlig hjerte for vores løb? Vi tror på, vi kommer stærkt tilbage i 2019. Den tid, den glæde. Der er allerede kræfter, der har meldt sig på banen som Leos afløsere og hvis DU sidder og får lyst til at gå ind i det nye 24-timers udvalg, er du velkommen til at melde dig hos bestyrelsen.

Til Leo skal lyde fra klubkammeraterne en stor tak fordi du var med. Nu venter nye prioriteringer for Leo. Og skulle han en dag få lyst til at cykle med os igen, ved han hvor han kan finde os og han ved, at han skal være så hjerteligt velkommen tilbage.

Støt dem, der støtter Baghjulet