Årets Pedaltramper 2017

Udgivet 09-03-2018, tags: Årets-Pedaltramper |

årets Pedaltramper 2017 blev køret ved generalforsamlingen i går aftes.

Henrik Salomon Pedersen blev den stolte vinder af prisen og kan nu glæde sig over at have pokalen stående på hylden det kommende år.

henrikpris2

Henrik blev kåret for sit store engagement i klubben. Han har taget initiativ til flere klubture, som er blevet afviklet i bedste Baghjulsånd med et godt øje for bredden og plads til alle. Henriks ture gør både til ind- og udland - bl.a. står han for Harzen turen. Henrik er i besiddelse af et godt humør. "Hvis man ellers tør at lægge sig tæt på hans baghjul vil man høre, at han er en glad og snakkende klubkammerat, med et smittende godt humør", lød det i formandens tale. Henriks egen kommentar til det drilleri var: "Jeg ved det godt ... kassereren har en bedre balance end mig.."

Stort tilllykke til Henrik med den velfortjente pris!

 

Fakta om prisen

Det er en gammel og ærværdig pokal Henrik løber med. Prisen gives til en klubkammerat, der har gjort sig særlig bemærket i årets løb. Han eller hun behøver ikke at være den der har cyklet længst eller hurtigst, men ofte går vinderen sig bemærket som en initiativrig og hjælpsom klubkammerat, der går en indsats for klubben i ægte baghjulsånd.

Henrik er den 35. i rækken af prisvindere. Pokalen blev givet ud første gang i 1983. Som man kan læse i arkiv-billedet herunder, blev vinderen frem til år 1997 fundet  på demokratisk vis ved afstemning på Generalforsamlingen. Siden da er det bestyrelsen, der udpeger den værdige vinder af prisen.

pedaltramper arkiv