Melfar 24

Udgivet 05-06-2017, tags: Melfar-24 |

Kære hjælpere til Melfar 24 2017

Vi gjorde det igen: Lavede endnu et Melfar 24 - det 14. i række - som vil blive husket af deltagere, gæster, løbsudvalg og formentlig også  jer, som et yderst vellykket arrangement.

vigjordedetigen1

Løbets Facebook-side og min mailbox flyder over med beskeder, her efter løbet.

En del skriver bare for at rose os, og det er faktisk ret stort. Der skal noget til får folk sender ros uopfordret.

vigjordedetigen3

Af dem der ikke bare roser vil en del vil gøre opmærksom på en afvigelse i registreret distance i forhold til hvad de selv mener at have kørt, andre påpeger en lille detalje, som de synes vi kunne gøre bedre eller smartere, men de understreger alle, at de har haft en fantastisk oplevelse og beder mig bringe det videre til vores hjælpere.

vigjordedetigen2

Det gør vi med glæde, bringer roserne videre:

Stort tak for at hjælpe med til at lave et fantastisk arrangement.

vigjordedetigen4

Hjælpersituationen skal vi da heller ikke forbigå i stilhed. Jeg har efter forrige weekend (efter en lille reminder) modtaget  rigtig mange henvendelser fra både nye, gamle og endda tidligere medlemmer, som alle gerne ville give en hånd med. Vi endte såmænd med at have en 100% besat vagtplan med folk på venteliste.

Det har vi vist aldrig prøvet før, og det betød at vi nok har været lidt for mange folk på nogle tidspunkter, så vi skal have trimmet lidt i bemandingsplanen til næste år. Det så ud til alle hyggede sig og havde en god weekend sammen.

Endnu engang tak og rigtig god sommer til jer alle.

På vegne af løbsudvalget
Leo Jensen

Billedet herunder: En afslappet løbsledelse med overskud til at snakke med pressen. Løbet er i fuld gang og det hele spiller.

vigjordedetigen5

Støt dem, der støtter Baghjulet