Gravelsøndag 27/11 Strandhuse Kolding

22-11-2022

Så er der igen Gravel-Søndag. Denne gang i området omkring Kolding. – Sæt et STORT KRYDS i kalenderen. Som sædvanligt kan vi love godt kammeratskab, varierende terræn, storslået natur.


 

Vi har denne gang fået hjælp til ruten fra to lokale gravel-legender, som kender området særdeles godt. Ruten består af +80% grus, en god blanding af skov og markveje. De har lovet det bliver godt.

Ruten der er testet sidste weekend, er ca. 55km lang, masser af godt grus, og ca. 475 højdemeter. Husk arrangementet er un-supported. Derfor opfordres alle deltagere til at downloade ruten og have den med på cykelcomputeren. For de ivrige kan vi oplyse at der er ca.16 km fra Naturcentret til startstedet i Strandhuse. Vi er klar på cyklen 09:31. ”Keep it simpel” bare tilmeld og mød op.

Starten går fra P-pladsen ved Strandhuse Børnehave, Skolebakken 41, 6000 Kolding.

Link til RWGPShttps://ridewithgps.com/routes/41480042

Eller

Garmin Connect: https://connect.garmin.com/modern/course/138130959

Der er som altid hygge og socialt samvær i vanlig gravel- og baghjulsstil. Hvis vi er mange nok og der er stemning for det, arrangere vi forplejning når vi er retur på P-pladsen. Husk vand og energi til baglommen - vi ser frem til at køre med jer. ”Keep it simpel”.

Meld jer til her på tråden i Facebook gruppen Baghjulet Træning inden fredag den 25. november så køkkenholdet kan nå at arrangere forplejning.