Dagholdet

Udgivet 06-03-2013, tags: Dagholdet | MTB |

Dagholdet var i dag endnu en gang ved at sprænge rammerne i klublokalerne på Hyllehøj. Så mange medlemmer var mødt op, for at få en kop kaffe og et rundstykke før cykelturen denne 6. marts, hvor forårsvejret viste sig fra sin flotteste side. Det er nemlig den første onsdag i måneden i dag og dermed er der tradition for, at vi starter vi med rundstykker og kaffe før cykelturen.

Dagholdet morgenkaffe

I dag kunne vi dele op i flere gruppe.

Kenneth Dini og Jan Ager tilbød at føre an, på en tur i Tybrind Skov. Dem der ville med her, smed cyklerne på klubbens stativer og kørte ud til startstedet. Der var 9 MTB'er der tog imod forslaget om denne tur, resten kørte i samlet flok mod Svenstrup/Nr. åby ad "Champagneruten" og havde forhåbentlig også en god tur der.

daghold 6-3B

En mindre gruppe havde fået så meget forårsfornemmelser, at de var mødt frem på "smalle dæk" - men det var også så sandelig også grund til at være forårskæde. Sikke et cykelvejr!

daghold 6-3A

Niels havde fået lagt en tidligere tur ind på sin GPS, så den fulgte vi, ihvertfald i begyndelsen.

Der gik dog "strikkeklub" i det, så det var utallige gange vi "sad i rundkreds" for at blive enige om hvilken vej vi skulle køre, men skid - alle stier, skovveje og Kennets specielle singletræk, var alle gode at køre på, så vi havde en utrolig dejlig tur.

Tak til Kenneth og Jan for initiativet.