Turleder i Gruppe D

Skrevet af Mogens Nielsen Fredag, 05 Juni 2020

Hej gr. D

baghjulet gruppeD FBcoverSÅ er vi klar med en turlederplan som gælder fra sæsonopstart 9. juni og frem til sommerferien. Når jeg ikke selv er sat på planen, er det fordi jeg desværre døjer med en knæskade.

HUSK at der er forskellige mødetider i juni - gr. D starter dog ved Naturcentret, vores sædvanlige mødested.

Mødetidspunkt er som altid: kl. 18.30 tirsdag aften og kl. 9.30 søndage.

 

Tirsdag den 9. juni - Helle Stougård
Søndag den 14. juni - Dorte Schmidt
Tirsdag den 16. juni - Keld Andersen
Søndag den 21. juni - Helle Stougård
Tirsdag den 23. juni - Dorte Schmidt
Søndag den 28. juni - Børge Iwersen
Tirsdag den 30. juni - Børge Iwersen

 

Hilsen turlederambassadør i Gr. D - Mogens, sms 40462188 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Fakta om gruppe D

I gr. D cykler vi, der ønsker at køre med en gennemsnitshastighed på mellem 24 og 27 km/t. Som minimum skal du derfor kunne cykle i 2 timer med 24 i snit, for at kunne være med med i gr. D - og du kan regne med, at vores gennemsnitshastighed ikke overstiger 27 km/t i snit. 

En gennemsnitshastighed er blot den måde, vi i Baghjulet har valgt at opdele vores grupper på. Det siger ikke nødvendigvis noget om, hvor krævende eller let en cykeltur har været. Du kan komme hjem med et højt snit, hvis du cykler en flad tur med vinden i ryggen og et lavt snit, hvis du kører en HÅRD bakketur med masser af modvind. 

Du kan sagtens få gode udfordringer, spændende ture  og kvalitetscykling i gr. D. Vi lægger vægt på god social kørsel, optimal sikkerhed (og det øver vi sammen hele sæsonen). Vi indlægger bakkespurter, træningsøvelser med rulleskift og andet sjov. Du kan opleve langsom cykling på udfordrende passager, men du kan også opleve "sus under vingerne" og god fart på lige transportstykker. Vi samler altid op, når vi har lavet træningsøvelser og sørger for, at alle får pulsen på plads igen. Vi ønsker god kvalitet i vores landevejscykling, vi passer vi godt på hinanden og vi har en god kammeratlig stemning hvor nye såvel som øvede medlemmer bliver taget godt imod. 

Vi plejer den gode Baghjuls-ånd :-) Vel mødt i gr. D

 Læs om alle grupperne her