Langeland Rundt

22-02-2024

Fra Langeland Rundt har vi modtaget dette: "Kære Jens Pasgaard og Motionsklubben Baghjulet - Cykelklub Middelfart,

Foråret nærmer sig, og vi brænder alle efter for alvor at komme ud på landevejene.

Vi ved, at der er mange løb at deltage i, men vi tillader os at kontakte jer, fordi vi er super glade for igen i år at kunne give en unik mulighed for at deltage i Danmarks smukkeste Gravelløb, Langeland Rundt, den 31. august 2024.

Vi har to ruter på henholdsvis 126 og 68 km i noget af landets smukkeste natur. Løbet går på alle typer underlag og har fokus på at udforske de mest betagende stier rundt omkring på Langeland. Ruten følger primært Herregårdsruten og passerer nogle af øens fantastiske slotte, herregårde og godser. Start og mål er ved den smukke Herregård Broløkke.

Ved brug af rabatkoden CYKEL25 kan I deltage i cykelløbet med 25% ved tilmelding før 1. juni. Hvis I kommer 10 fra jeres klub får I en gratis plads!

Vi har også skabt rammerne for den ultimative klubtur og/eller tur med ægtefæller.

Vi tilbyder overnatning, fest, foredrag og oplevelser i start og målområdet på Broløkke Herregård.

Flotte omgivelser, gallamiddag, foredrag af Bo Hamburger, levende musik og reception om fredagen, og mens der cykles om lørdagen vil der være udstillinger, boder, shopping, smagsprøver og underholdning på Herregården.

Læs mere om denne helt specielle cykeloplevelse på www.langeland-rundt.dk eller kontakt os på denne mail eller Johnny Killerup på 40182029.

Vi håber at se jer til cykelløbet og eventuelt til for-festen hos Broløkke Herregård og ønsker jer allerede nu en fantastisk cykelsæson.

I er meget velkommen til at dele disse informationer/(PDF) med folk i og omkring jeres cykelklub.  

Med venlig hilsen, 

www.langeland-rundt.dk"
 


Støt dem, der støtter Baghjulet