Xtreme Melfar 24

Skrevet af Helle Stougård Søndag, 07 Juni 2015. TAGS: Melfar 24

For 12. gang har vi afviklet Melfar 24 - eller som det retteligt hedder: Xtreme Melfar 24. Omkring 370 deltagere cyklede hhv. 12 og 24 timer i den forgangne weekend.

Deltagerne repræsenterede 8 forskellige nationer.  På billedet herunder er det Selina fra Tyskland, der cyklede i 12 timer.

melfar24-2015-selina

I år var vi begunstiget af tørvejr og sol - men til gengæld fik deltagerne en pokkers hård vind at slås med!

melfar24-2015-deltagere

En meget stor mængde friviilige hjælpere besatte 80 arbejdsvagter hen over de 24 timer og der blev knoklet og hygget i lige stor grad.

melfar24-2015-catarina

Og prøv lige et se herunder en flot kage vi fik foræret af en deltager. Håber I nåede at smage den. Den var lækker!

melfar24-2015-kage

Der var ikke så mange Baghjulere blandt deltagerne i år, men til gengæld sørgede dem der cyklede, for flotte resultater. Claus Fly cyklede sig til en imponerende 3. plads i RAAM klassen. 705 kilometer cyklede han og kan dermed stille op til Race Across America, hvis han skulle få lyst til det.

melfar24-2015-claus

Også på kvindesiden var der flotte Baghjulsresultater - Anne Mette Kristensen, som kun har cyklet i ét år - kørte imponerende 564 kilometer på 24 timer og sørgede således for at vise de blå klubfarver på podiet.

melfar24-2015-annemette

En lidt chokerende oplevelse, har jeg lyst til at nævne. Vi var ramt af tyveri i år. To kostbare racercykler blev stjålet i nat fra cykelstativerne, hvor de hang mens ejermændene var inde i vores telt for at spise. Cyklernes Garmin var "pænt" pillet af og lagt ved siden af, så de ikke kunne trackes. Ret skræmmende, at så ufine personer har fundet vej til vores fredelige 24-timers løb :-(  det giver lidt stof til eftertanke, at vi skal til at tage forbehold for den slags - måske skal vi til at have vagter på pladsen?

Men bortset fra det, en dejlig weekend og til både deltagere og medhjælpere, der har arbejdet hårdt vil jeg sige: Nyd søndagen. I har fortjent en middagslur i dag.

Comments (2)

 • Leo

  Leo

  12 Juni 2015 at 10:31 |
  Hej Claus

  Tak for ros, vi er helt enige om at hjælperne endnu en gang gjorde et fantastisk job.
  Med hensyn til overvåget og aflukket cykelparkering er det jo i princippet ganske enkelt at lave, udfordringen i forhold til et tristævne er bare, at vi er i gang i godt og vel 24 timer og ikke kun 1½ time., så vi snakker om at rekruttere 2 x 8-9 hjælpere mere til en ret kedelig opgave, især hvis det regner...

  Jeg vil klart foretrække en løsning, hvor ansvaret for deltagernes udstyr ikke ligger hos arrangøren. Om det så skal føres ud i livet som en opfordring til at bruge lås eller om vi skal lave cykelparkering i depotteltet, så folk kan se deres cykel må vi få afgjort, men der skal 100% sikkert gøres noget, da vi ellers vil se folk trække deres cykler med ind i depotteltet til næste år...

  MVH Leo

  reply

 • Claus Fly

  Claus Fly

  10 Juni 2015 at 10:07 |
  Vil gerne lige kommenter på weekends løbs (Melfar24), som endnu engang var en super oplevelse hvor alt omkring løbet fra indkvartering fredag eftermiddag til afslutningen søndag morgen fungere helt perfekt, så stor ros til alle hjælperene, TAK.

  Men den dårlig nyhed omkring stålene cykler fra depot områder (cykelstativerne) er noget vi i klubben skal have fundet en løsning på til næste udgave af melfar24. Jeg ved fra tristævner at amn kun har adgang til cykelområdet hvis man har et start nr, så evt et armbånd med start nr og så en eller 2 personer til at kontrollere dem som henter cykel? Jeg vil deltage i et evt møde omkring dette. Mvh.
  Claus Fly

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.