Slettestrand

Skrevet af Ivan Strandberg fredag, 15 april 2016. TAGS: Hygge | Løbsberetninger | MTB

Vi er 2 ”ældre” mænd som gerne vil sige Michael og Brian stort tak for den fantastiske tur, som de fik arrangeret til Slettestrand, og et lige så stort tak , fordi i fik os overtalt og overbevist os om, at det også var noget for os i den alder vi er i.

Fredag eftermiddag kørte vi selv en runde på hvid rute i vores eget tempo, men i en fantastisk natur og på stier som er meget sandet men dog meget faste. Som dagen gik mødte flere og flere op efterhånden som de fik fri på arbejde. Kl. 18 gik vi til bords, og sikke et bord, der var ikke sparret på noget. Det var til 5
stjerner.

Slettestrandtur1

Lørdag morgen skulle den ene halvdel af os Baghjuler så starte ud med at have tekniktræning , og på en bane der var bygget specielt til foremålet, 2 instruktører som viste hvad det gik ud på , og stadigvæk uden at vi ”gamle” blev presset ud i noget som vi ikke kunne magte .Så blev det den sidste gruppes tur til at

komme på banen , og første gruppe kørte ud i skoven for at køre det vi havde lært, i praksis. Og stadig væk besluttede vi selv hvor meget vi skulle prøve, vi blev ikke presset på nogen måder, men blev vejledet hvor de kunne se at vi mistede modet . Det var en rigtig lærerig formiddag.

Eftermiddagen kørte vi på egen hånd som var på lidt smalle stier brede grusveje og lidt asfalt, vi kørte gennem skov, hede og tæt på og ved Vesterhavet, fantastisk natur. Og så var der atter et veldækket bord til aften. Det var lige så godt som det var om fredagen. 

Søndag var der igen forskellige grupper der kørte ud på det som folk havde lyst til , ”ældregruppen” var vokset en del, siden vi startede fredag. Kl. 12 gik vi så igen til et veldækket bord, hvor efter vi så brød op og kørte hjem, fyldt op med en masse god oplevelse.

Vi var alle på den ene eller anden måde sammen, uanset hvad gruppe vi kørte i . Det var rigtig hygge på et højt plan i Baghjulets ånd.

slettestrandkursus2

Og vi 2 ”gamle” (Robert og Ivan ) er hel klar til næste år når der er tur igen som Michael og Brian har lovet at der bliver. At det er M1 og M2 og M3 der føre an, (de køre altså stærkt), men alligevel er der bestemt også plads til os, der er til veje, stier og en pragtfuld natur og cykler i moderat tempo. Det kan anbefales .

Robert og Ivan

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.