Nyt fra bestyrelsen

Skrevet af Bestyrelsen Tirsdag, 07 maj 2013. TAGS: Bestyrelsen | Klubben

bestyrelsen collage-1april

Bestyrelsen har afholdt bestyrelsesmøde den 6. maj 2013, hvorfra følgende kan refereres:

 

1. Gruppe A - tirsdag: Træning er ændret således at det ikke længere bare drejer sig om hastighed - se nærmere her på siden under >Information>Træning>Gruppe A.

 

2. Cyklingens dag: Cyklingens dag afholdes den 13. maj 2013, kl. 19 - 21.00 i vores klublokaler på Hyldehøj. Som nyt medlem kan du have stor glæde af at deltage i arrangementet. Du kan finde yderligere information herpå siden.

 

3. Kontingent: Bestyrelsen har besluttet at hjælpe alle med at få oprettet profil i det nye Klub-Modul der styrer vores kontingentopkrævning. Vi oplever desværre fortsat der er, for mange, der deltager i vores træning tirs- og torsdag, og som ikke endnu har betalt kontingent for indeværende sæson. Skulle du være en af dem hvor det ikke er lykkedes at få oprettet en profil, så send følgende oplysninger til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

4. Medlemsskab af DGI: Klubben har valgt at blive medlem af DGI. DGI er en støtteorganisation til breddeidrætten, herunder cykelmotions-klubber. Vi forventer at vi specielt på det foreningsfaglige kan drage stor gavn af dette medlemsskab. Det er også vores vurdering af DGI kan tilbyde dig som medlem nogle kompetencegivende uddannelser som du kan bruge såvel i foreningen som i din erhvervskarriere.

 

 

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.