Nyt fra bestyrelsen januar 2013

Skrevet af Bestyrelsen Søndag, 06 januar 2013. TAGS: Bestyrelsen | Klubben

bestyrelsen collage3. afdeling af vintercup bliver afholdt fra Bøgeskovhallen ved Trelde og den er Baghjulet arrangør af. Som det ses andetsteds her på hjemmesiden får vi brug for nogle hjælpere. Vi håber der er nogle friske medlemmer, der vil give en hånd. Kontakt Kaj Stougård - e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 40964334 - eller registrer dig via medhjælperdatabasen, som du finder her.

Som noget nyt indfører vi turledere for MTB gruppe 3 hver tirsdag hele sommerhalvåret. Også her får vi brug for en hjælpende hånd fra nogle MTB turledere - så hvis du har lyst til at være turleder for MTB gr. 3, kan du ligeledes skrive det i medhjælperdatabasen (under turleder, læg evt. en kommentar).

Endelig kan vi fortælle, at bestyrelsen arbejder med at indføre medlemscheck fra starten af sommersæsonen. Medlemschecket vil ske på vores træningsdage og på udvalgte dage. Årsagen er, at vi gerne vil sikre os, at alle der kommer og nyder godt af vores fællesskab også husker at få sig meldt ind i klubben.

Succesen med lånecykler fortsætter til næste år, og der indkøbes en ekstra racercykel i str. 55.

Tøjudvalget vil fremover sælge energibarer/gel og drikkedunke fra firmaet SIS i depotet i Østergades forsamlingshus.

Husk - du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, forslag eller emner ønsker drøftet.