Kender du nogen, der kan hjælpe DCU?

Skrevet af Helle Stougård Mandag, 03 Februar 2014. TAGS: DCU

DCU god oplsning 270206DCU skal i gang med en brugeranalyse og søger i den forbindelse nogle deltagere, som IKKE allerede er medlem af en cykelklub.

DCU skriver til os:

"I forbindelse med undersøgelsen af de selvorganiserede ryttere og cykelmiljøer, sætter vi nu gang i den første del af undersøgelsen. Efter det første møde i arbejdsgruppen, betyder det at vi nu etablerer tre fokusgrupper, hver bestående af 7-10 deltagere, hvor ingen må have nogen tilknytning til klubber under Danmarks Cykle Union.

Jeg har derfor brug for din hjælp, til at sprede vedhæftede invitation i dit netværk. Jo længere ud i dit periferiske netværk det kan komme des bedre.

Foruden de tre fokusgrupper, skal vi ligeledes inviterer deltagere med til en kvantitativ undersøgelse, som kan give os svar på hvad de selvorganiserede cykelmiljøer efterspørger. I alt skal vi have inviteret 3000 personer, hvor ingen må have tilknytning til klubber under Danmarks Cykle Union. Undersøgelse vil blive lavet med et spørgeskema, der skal besvares via en hjemmeside.

Det bliver en stor udfordring at inviterer 3000 personer med, som har lyst til at hjælpe os. Jo før vi kommer i gang med opgaven, des større er sandsynligheden for at vi når op på 3000. Der laves en tilsvarende invitation, som jeg sender til jer indenfor de næste 14 dage. Denne undersøgelse iværksættes ultimo marts / primo april og jeg håber at I også her har lyst til at være behjælpelig med at fremskaffe deltagere.

På forhånd tak for hjælpen." 

Altså - kender du nogen? Så spred denne - og download information om fokusgruppen her.