Webstatistik

Skrevet af Helle Stougård Torsdag, 15 juni 2017. TAGS: Hjemmesiden | Klubben

Lidt "Nyttigvidenogligegyldiginfo" at hygge sig med:

HVOR MANGE SIDER BLIVER SET?

IT udvalget har trukket statistik på www.baghjulet.dk

Her kan vi se, at vi har haft 48.514 såkaldte unikke sidevisninger fra 1. januar og frem til i dag, 12. juni 2017. (En "Unik sidevisning" er en side, der har været besøgt mindst 1 gang pr. besøg af en bruger. Dvs. hvis du går ind på hjemmesiden og klikker på samme side flere gange under dit besøg, tæller den siden én gang, som 1 unik sidevisning.)

Oversigten viser samtidig de 10 mest besøgte sider på hjemmesiden. Forsiden er naturligt nok den mest sete. 

unikkevisningerjan jun17

FRA SÆSONSTART 1. APRIL TIL 12. JUNI

Billedet forandrer sig en del, afhængig af det datointerval man trækker det over. Ser vi f.eks. blot på perioden fra sæsonstart 1. april til 12. juni 2017, får vi et nyt billede af de mest sete sider. Nu kommer vores turleder plan og 1. aprilsnar-joke med i top 10. :-)

unikkevisningerapril jun17

HVORDAN FINDER VI IND?

Den her oversigt viser, hvor besøgene (sessionerne) er kommet fra i perioden 1/1 - 12/6 2017.  "Direct" betyder egentlig, at Google ikke ved om folk har skrevet hele webadressen, har klikket på en genvej på deres computer, et link i en e-mail eller andet, den ikke kan identificere.

Herefter kommer søgesmakinerne og de Sociale Medier ikke udventet på de første pladser.

hvorfra sessioner jantiljun 2017

 

FACEBOOK SIDEN

Så har vi også en Facebook side (ikke at forveksle med Facebook gruppen "Baghjulet Træning"). Den har 558 fans. Flest mænd, som I kan se, og overvejende ret voksne mennesker over 35 år.

fans

Når vi laver opslag på Facebook siden (hvilket vi ikke gør særlig tit) når de ud til vores fans og deres venner. F.eks. kan I se, at opslaget om SOS-Gambia cykeltøjet er kommet ud i 1.300 Facebooks brugeres feed, bla. fordi 63 har liket og 33 delt eller interageret med opslaget.

Vi booster aldrig opslag (selvom Facebook løber efter administrator dagligt, for at få os til at betale penge for at få "flere kunder". Det har vi sjældent interesse i, i vores motionscykelklub. Tour de Vestfyn, Melfar 24 og Melfar MTB vil vi gerne sælge billetter til, men de har deres egne side.

fb opslag

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.