Gruppe F

Skrevet af Helle Stougård Onsdag, 08 Januar 2014. TAGS: Gruppe F

"... jeg mangler en gruppe mennesker, der har lyst til at cykle en tur på hyggeligt plan, nogle gange om ugen. Jeg forestiller mig, vi cykler 15-25 km i roligt tempo, at vi tager os tid til at stoppe op, når vi ser noget spændende og at vi hver især tager vores kaffe med."

Sådan skrev én der hed Sanne i Baghjulets forum, den 6. maj 2003 kl. 19.28.

GruppeF-sanne2003

Det er længe siden! Dengang så vores hjemmeside sådan her ud og hvorvidt Sanne fik nogen med ud at cykle, vides ikke med bestemthed.

GruppeF-hjemmesiden2003

Der skulle gå næsten 10 år inden Sannes ønske, for alvor blev realiseret i Baghjulet - i dag har vi nemlig gruppe F, som cykler præcis som beskrevet i indlægget fra dengang. Hyggeligt, i roligt tempo og 15-25 kilometer.

Kaffen har Gruppe F ikke med hjemmefra her om vinteren. I dag tog en lille hård kerne af gruppe F'ere kaffen i Naturcentret, sammen med 40 andre Baghjulere og jeg skulle hilse og sige fra Gruppe F, at de ikke ligger på den lade side, selvom kalenderen siger Januar.

gruppeF-januar14

Der bliver stadig cyklet og hygget og der er plads til flere. Så sidder du derhjemme og trænger til at cykle lidt julefedt af, så er du velkommen på din cykel onsdag formiddag kl. 10 her i vinterhalvåret (til foråret flyttes tidspunktet igen - hold øje med hjemmesiden her.)

Spørgsmål om gruppe F kan altid rettes til gruppe F udvalget.

Relaterede artikler

Gruppe F

Gruppe F
God stemning og masser af aktivitet hos gruppe F.

Store Cykeldag

Store Cykeldag
Store Cykeldag blev en stor succes for gruppe F

Gruppe F holdt lappeaften

Gruppe F holdt lappeaften
Brækkede negle, sorte finge, grin og hjemmebagt.