Dagholdet

Skrevet af Helle Stougård onsdag, 13 november 2013. TAGS: Dagholdet | Hygge | MTB

I dag var første gang, Dagholdet mødtes fra den nye plads ved Naturcentret (hvorfra man starter fremover hver onsdag kl. 10.00) og Flemming indledte med at byde særligt velkommen til gruppe F. "I ser trætte ud", sagde han, idet han vidste, at gruppe F havde kørt lidt længere i dag, for at nå frem til startstedet. Faktisk har Gruppe F ikke været helt sikre på de også ville flytte startsted fra vandtårnet til Naturcentret - for det giver jo et par kilometer mere at cykle inden cykelturen kan begynde. Men heldigvis besluttede de alligvel, at de par kilometer var de nok i form til at tage med.

Herefter opdeling i 3 hold - en gruppe F, en gruppe som kørte en Treldetur med Henning og en gruppe som Robert lavede en tur til.

Den sidstenævnte tog jeg med på.

Robert ledte gruppen ud på små spor, jeg i hvert fald aldrig havde været på før. Nogle gange også på vildspor. Karin ser en smule skeptisk ud her.

daghold over aaen0

Vi måtte krydse floder, for at komme igennem ... men er det overhovedet muligt at komme over?.

Finn og Per Allan tager et overblik over vandstand og dybde.

daghold over aaen1

Hvad gør man så, når man skal finde ud af, hvor dyb åen er? Finn sænker da bare sin mountainbike ned i vandet. Vandet går lige til kranken.

Nope - så er det er ikke sikkert at sende kammeraterne over her.

daghold over aaen2

Vi går uden om.

Der er maaaaasser af plads og hvis man passer på, får man ikke våde tæer.

daghold over aaen4

"Heeey, Robert? Er det dit sommerhus, der ligger derude? Hvilken kaffe byder du i så fald uventede gæster??"

Senere fandt vi vej til nogle lidt bredere spor og som I kan se var både turleder Robert og deltagerne godt tilfreds med turen.

Det blev i ca. 33 kilometer - næsten præcis, hvad vi blev lovet hjemmefra.

daghold over aaen5

Tak til Robert og I andre for en fin tur i flot, flot solskinsvejr. En ren vitamininsprøjtning, sådan en dejlig novemberdag.

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.