Cykelkursus

Skrevet af Flemming Stounberg søndag, 21 juni 2015.

Juni lakker mod enden og dermed nærmer vi os afslutningen af Baghjulets cykelkursus, som er kørt over 8 gange, med start 6. maj. Distancen steg roligt fra gang til gang og i onsdags var ruten 36 km lang.

Men desværre var vi igen ramt af rigtig dårligt vejr. Det betød, at mange af vores deltagere meget forståeligt blev hjemme i tørvejr.

Generelt har vores kursus-onsdage ar desværre været præget at kedeligt vejr: regn, kraftig blæst osv.

Men:

Samtidig har vi mødt deltagere med et utroligt humør og gåpålyst, og også en meget stor gruppe Baghjulere, som med virkelig flot humør og hjælpsomhed har været turledere og hjælpere. – Dagholdet har igen vist overskud!

Stemningen har i hele forløbet været i top, og resultatet bliver helt sikkert en ny flok glade cyklister, som nyder motionen og fællesskabet.

Der bliver helt uden tvivl også nogen, som vælger at fortsætte deres cykelliv i Baghjulet. – (De første er meldt ind og iklædt de blå farver).

Billedet herunder. Fra en af de få kursusdage med godt vejr. – Der mangler aldrig gode råd om cykelvalg og cykelindstillig.

cykelkursus15

Kommentar (2)

 • Helle Stougård

  Helle Stougård

  16 august 2015 at 18:14 |
  Hej Mikkel,
  Cykelkurset er slut for i år, men du er velkommen til at komme op til Naturcentret og cykle sammen med Baghjulet. Du kan læse mere om medlemsskab her på hjemmesiden.

  Svar

 • Mikael kaltoft larsen

  Mikael kaltoft larsen

  29 juli 2015 at 23:22 |
  Hej jeg skriver fordi jeg gerne vil høre om alle har mulighed for at deltage?
  Hvilke fysiske krav har i ( kondi) og er der nogle materielle krav?
  Kører selv mountainbike sammen med min søn og vil gerne i den sammenhæng høre om det er muligt at køre motionstur på den type cykel eller kræver det en gaderacer?
  Til sidst hvad koster et medlemskab og kan man blive medlem hos jer?
  Synes det lyder rigtig spændende

  Mvh Mikael

  Svar

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.