By Night sæson afslutning

Skrevet af Les Ager Onsdag, 27 Marts 2013. TAGS: MTB | Træning | Vintervejr

Det var en kold og skyfri aften der blev lyst op af fuldmånen, der satte ramme for sidste By Night aften i denne sæson

Jeg rullede afsted med flokken kl 19 for at køre i en 1 time for fuld gas som vi sædvanligt gør på en tirsdag i vinterhalvåret. En time hvor det lige passer med at man kan give den fuld skrue og holde på den sparsomme varme man kan arbejde sig til.

Undervejs fik jeg stillede et par hurtig spørgsmål til nogle af aftens deltagere

Jeg fangede Jesper Vangsøe på vej ud på ruten. Da jeg spurgt som hvordan han syntes sæsonen havde være kunne han kort svar "det er første gang jeg er med i dag". Jeg spurgte derefter hurtigt om det var flødebollerne der trak? "både og (stort smil)" kom det lige så resolut.

Et andet sted i feltet trådte Michael Strandberg hårdt i pedallerne. Han kommenterede sæsonen som overordende at have være god. Jeg skulle også her høre om det var flødebollerne der trak: "jeg har ikke fået cyklede i 3 uge så det er turen der trækker"

Efter en omgang var det Henrik Sten som skulle udsættes for den rullende raporters spørgen. Henrik syntes det havde være en god sæson dog til tider ganske kold.

Uret nærmede sig 20:00 og deltagerne rullede ind fra deres sidste omgang på den hurtige rute, bestående af sne, lidt is og tricky sving.

Jan Ager stod klar ved p-pladsen med en stor dunk varm hyldesaft og rigeligt med flødeboller, hvilket faldt i god jord og blev nydt i det frostklare vejr.

 

Har du også en kommentar til By Night sæsonen kan du benytte kommentarfeltet herunder. Lad os høre hvad dine highlights var.

 

P3270013P3270014P3270015

Om skribenten

Les Ager

Comments (4)

 • Helle Stougård

  Helle Stougård

  29 Marts 2013 at 08:09 |
  Jeg elsker at cykle ude om aftenen i vinterhalvåret. Især i fuldmåne! Luften er helt speciel frisk og mørket gør det hyggeligt og U-hyggeligt på en gang.

  Jeg deltog i den første MTB by Night ever, i den her klub. Det var i januar 2007 og dagen efter betegnede jeg turen, som en personlig ”succesoplevelse”. ( http://helleshyggeblog.smartlog.dk/muddermaske-og-grus-mellem-t-nderne-post85189#).

  I år deltog jeg 2 gange. Første gang i Madsby Parken, hvor jeg sammen med Inge, Jan og Simon måtte konstatere, at den rute vi kunne køre, var blevet alt for kedelig (læs: let) til arrangørerne.

  Vi forsøgte at snige os til at lægge vores egen – men det kom vi ikke af sted med. I den bedste mening, greb rutelæggeren os i nakkeskindet og trak os tilbage på de (for os) teknisk svære spor, og ville vise os hvordan.

  Det blev sæsonens første og sidste tur i Madsby Parken for mig.

  Så prøvede jeg en enkelt gang mere i Middelfart, hvor jeg ikke har problemer med at køre ruten. Dejlig tur. Frisk aften. Desværre er der ikke så mange at køre sammen med for mig – så jeg endte bare med at køre nogen andre ture.

  Men jeg elsker stadigvæk aftencykelture.

  reply

 • Jørn Eskelund

  Jørn Eskelund

  28 Marts 2013 at 15:05 |
  Jeg har desværre ikke deltaget i hele By Night "sæsonen" pga. en dårlig skulder, men var med fra start, hvor der faktisk var ca. 40 deltagere de første tirsdage i Madsby og så her i afslutningsfasen hvor der var ca. 10 til 20 deltagere i både Madsby og Middelfart. Jeg finder konceptet perfekt, forstået på den måde, at vil man køre hyggetur, hyggetempo eller fuld skrue, så er der altid nogle at "følges" med. Og så er det anderledes, at køre med lys på...
  Ses i næste sæson...

  reply

 • Lars

  Lars

  28 Marts 2013 at 09:56 |
  Hej

  Jeg har deltaget 10 - 12 gange i år, mest i Middelfart men også i Madsby. Jeg synes det har været en rigtig god sæson hvor vi heldigvis har haft mindre is på ruterne end de to seneste sæsoner.

  Jeg er ikke den store fan af ruten i Middelfart, men for f….. det er god træning.

  Deltager antallet har været svingende, men stadig på et fint niveau set i lyset af mørke, kulde osv.


  Jeg vil på ingen måde undvære ByNight. Synes det er et super koncept og stor tak til dem som står bag træningen.

  Lars

  reply

 • Laurent Vessaz

  Laurent Vessaz

  28 Marts 2013 at 07:32 |
  Ja - så er en laaang og kooold By Night sæson færdig. Det vil sige en ugentlig time af ren ræs med lys på, i mørket, kuld, mudder eller igen sne...

  De sidste uger har der ikke været mere end 10-12 stk. til start, næsten udelukket hårde baghjulere. Men i den først del af vinteren var vi godt 30 ryttere til start, med flot deltagelse fra MCC, Fredericia CC og Tri, eller Cykelbasserne fra Ejby.

  Som vi plejer kørte vi på skift en uge i Mads By på en ny rute hver gang, og ved Feriebyen på en fast tonse rute.

  Jeg deltog kun i Fredericia fordi det passer godt med familielivet, og fordi det er mere variation i ruterne.

  By Night er godt. Alle finder sit tempo og et par stykke at køre med/mod, mens det bliver kørt cykelløb foran: Der har du ingen venner.... Noget mange kender fra vores tordags tur på landevej! :-)

  Dejligt med lidt lidt forkælelse fra Baghjulet i form af varm drik og frødeboller.

  Nu er det lyst, snart varmt, sommetøj.og der er laaang til det næste By Night...

  Tak for i år!

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.