Baghjulets hjemmesider

Skrevet af Helle Stougård Fredag, 01 marts 2013. TAGS: Hjemmesiden | Klubben

Hej

jug kolding2Jeg deltager i noget der hedder JUG Kolding - Joomla User Group Kolding - som er en frivillig og ikke-kommerciel netværksgruppe for alle, som interesserer sig for Joomla og det at lave hjemmesider.

Vi sparrer med hinanden, deler problemer og udfordringer og lærer nyt. Gruppen er en blanding af folk, som beskæftiger sig med Joomla som fritidsinteresse eller professionelt.

Og Joomla er, som nogen måske ved, det cms system, som Baghjulets 3 nye hjemmesider bliver lavet i.

Som noget nyt har vi i gruppen aftalt, at vi vil præsentere nogle Cases, som viser nogler sider, lavet i Joomla og så derudfra tage en snak om, hvordan man løser dit og dat og hvordan man kan bruge de forskellige extensions.

Jeg havde meldt mig frivilligt til at vise den første case: Baghjulets 3 nye hjemmesider, som blev sat op i sommerhalvåret 2012 i samarbejde med Birch Reklame i Kolding. Jeg synes det var en god case at tage. Det er for det første de absolut største Joomla hjemmesider jeg nogensinde har siddet med og så er det ren frivilligt arbejde :-)

Det er jo en fornøjelse, at få lov at snakke om hele TO ting man interesserer sig for: Motionscykling i Baghjulet (og de kommunikative udfordringer sådan en stor motionscykelklub har på websiden) og Joomla.

Der blev spurgt interesseret ind fra de 22 fremmødte netværksmedlemmer i gruppen og selvfølgelig kom der også en masse forslag til, hvordan man kunne løse nogle af de tekniske drillerier.

Johannes Berg RasmussenDa vi fik Bianchi-Melfar24 på storskærmen, vågnede en anden af netværksmedlemmerne op: "Det er jo Melfar 24!", udbrød han begejstret. Og det var lige præcis hvad det var!

Det viste sig, at René her (udover at være JUG deltager) også var supporter og journalist for en af vores Bianchi Melfar 24 ryttere - Johannes Berg Rasmussen - som kvalificerede sig til RAAM ved sidste års løb og deltager igen i år. Johannes' hjemmeside - www.teamraam14.dk - bliver selvfølgelig lavet i Joomla.

Og så var der lidt at snakke om igen :-)

Om skribenten

Helle Stougård

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.