Aktivitetsprisen

Skrevet af Inge D. fredag, 07 marts 2014. TAGS: aktivitetsprisen | Generalforsamling

Baghjulets Aktivitetspris 2013 tildeles Louise Selmer.

Louise kom ind i Baghjulet som nyt medlem i 2013 uden tidligere cykelerfaring og fandt hurtigt smag for at køre Mountainbike. Hun har været med til at sprede glæde og begejstring for mange Baghjulere via sit store engagement og gåpåmod i såvel klubben som hos klubkammeraterne.

Louise har ikke været bleg for at skabe noget debat på forum, og har været med til at trække flere kvinder på MTB til klubben bl.a. via Baghjulets Kvinde-MTB arrangement, der blev afholdt i efteråret hvor 60 kvinder deltog.

Ligeledes viste hun også stort engagement over for sine klubkammerater, ved at være drivkraft for at samle mere end 25 klubkammerater til et MTB-løb Fredericia Cykelklub var arrangør for – et super godt arrangement som via Louises indsats fik samlet rigtig mange Baghjulere til en god dag.

Louise er netop blevet en del af Baghjulets MTB-udvalg og vi glæder os til alle de nye tiltag udvalget har lavet for at støtte de mange nye MTB'ere der er kommet til klubben.

Stort tak til Louise for hendes engagerede indsats i klubben!

 louise pedaltramper
Inge D. fra bestyrelsen overrækker Louise (th) Aktivitetsprisen 2013

Kommentar (2)

 • Louise Selmer

  Louise Selmer

  09 marts 2014 at 14:55 |
  Tusind tak for den fine pris, det havde jeg ikke lige set komme. Da jeg for 1 år siden havde besøg af nogle af mandens MTB kollegaer, var jeg helt sikker i min overbevisning. Jeg skulle aldrig køre MTB. Men en måned senere skulle jeg have ny cykel og jeg har stort set siddet på den siden ;) Tak til Inge Dall, som har været en stor motivation og sparringspartner og til alle de Mtb gutter der fra dag 1 har delt ud af deres viden og erfaring, det er guld værd. Husker tydeligt 1 tur med gr. 2 puhhhhhh det var hårdt, men Finn G kørte bag ved mig hele ruten rundt i hannerup og guieded både på op og nedkørsler. Og så har jeg haft fornøjelsen af Per M`s tekniktræning om tirsdagen, han er hård, man slipper ikke før man er kommet op af bakkerne, heller ikke selv om det kræver hans tilstedeværelse og tilråb på 10 omgang, før det lykkes. Dejlig klub, god ånd og i slipper nok ikke af med mig igen :)

  Svar

 • Brian Sørensen

  Brian Sørensen

  09 marts 2014 at 10:50 |
  Det er sjældent at nye medlemmer går ind i klubben med sådan et engagement - prisen er velfortjent. Tak for indsatsen.

  Svar

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.