12 timers MTB

Skrevet af Louise Selmer søndag, 21 august 2016.

Efter flere års tilløb på både 4 mands og duo hold og med tvivlende tilkendegivelser, ville jeg i år prøve kræfter med solo klassen til 12 timers MTB løbet "12timerijylland".

Der er blevet brugt mange timer i sadlen som forberedelse og jeg må jo erkende at den der racercykel (som jeg jo aldrig skulle ha’) har hjulpet mig godt. Tak til klubkammerater for lange ture både til træning og uden for træning, dejligt I vil med på tur.

Målet var at køre min 100 km eller 10 omgange.

Fredag tog jeg til Silkeborg, slappede af i fantastiske omgivelser, hentede mit nummer og fik en god nats søvn så jeg kunne være helt frisk til start kl 8.00 lørdag morgen.

louise12timer1

Selvom man er motionist så kan man jo godt gå all-in. Jeg havde allieret med en triatlet som coach der skulle sørge for jeg fik spist, drukket, tørt tøj på, sparke mig afsted når det gjorde ondt osv.

Det blev et super fedt løb, jeg fik disponeret godt, holdt farten nede, kunne køre alle op- og nedkørsler hvilket er vildt motiverende.

Efter 6 omgange i træk blev første pause holdt, 10 min til mad, strække ud osv. og så på cyklen igen.

2 omgange mere så begyndte det at nappe i benene jeg valgte at køre ind, var oppe ved klubkammeraterne og ligge med benene oppe og var derefter klar til 2 omgange mere.

louise12timer2

Den 11 omgang kørte jeg ud på, da det så ud som om at rytteren på anden pladsen ville stå af og så kunne jeg jo øjne en podie plads, men nej hun forsatte. Derfor blev 11. omgang den sidste, selvom jeg kunne have nået en mere.

Det blev til en 4. plads af 8 startende, 124 km, 2785hm, 4248 forbrændte kalorier på 10t og 22 min.

Jeg har aldrig passeret den magiske 100 km grænse på hverken MTB eller racer så jeg er rigtig godt tilfreds.

louise12timer3

Tak til min coach for godt arbejde, til AP som kom og heppede og til klubkammeraterne der hyggede i Baghjulsteltet mens jeg sled mig igennem skiftezonen 😉😂😂 men rigtig dejligt I heppede når I passerede mig ude på sporet.

Mon ikke jeg gør det igen næste år?

Det tror jeg ...

Ialt deltog 10 Baghjulere i 12-timers løbet - 3 stk. 3-mandshold og så mig på dame solo.

Interesserede kan læse mere om 12timers MTB her.

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.