Mandfolk på MTB

Skrevet af Anders Peter Forsmann og Michael Strandberg Lørdag, 23 Februar 2019

Hos Motionscykelklubben Baghjulet er det en kerneværdi, at der skal være plads til alle. Derfor har vi besluttet at opstarte et  hold ”Mandfolk på MTB” hos os.

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum for denne aktivitet, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt os. Måske kan vi hjælpe.

 

Hvad er "Mandfolk på MTB - Baghjulet"

"Mandfolk på MTB – Baghjulet" er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt til i landskabet. Der bliver nok valgt en bøf fremfor en salat, når man er ude og spise. Men hos os handler det ikke om at tabe sig eller tælle kalorier. Her tæller vi kun smil!

Vi kaster os ikke ud på de allermest udfordrende spor, men kører på skovveje, stier og steder, hvor vi alle kan være med. Vi holder pauser undervejs - efter behov - og sørger for, at der også er tid til at hyggesnakke sammen.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen?

Meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet https://www.facebook.com/groups/BaghjuletMandfolk/

Du er også velkommen til at kontakte Anders Peter Forsmann eller Michael Birk Strandbjerg hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kan du bare melde dig ind i gruppen og spørge løs .

Vi kører første tur søndag 31. marts kl 10.00 – 12.00. Mødested: Søbadvej, 5500 Middelfart, Danmark - med efterfølgende råhygge!

Kender du et rigtigt mandfolk, som trænger til at komme op af sofaen og med os ud i skoven? Så spred nyheden om "Mandfolk på MTB - Baghjulet".

  

 

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.