Provence turen

Skrevet af Udvalget Fredag, 17 Januar 2020

Provence turen er udsolgt. Alle 43 pladser er besat.

 

 

 

Om Provence turen

Provence turen er en landevejstur. Vi skal bo i byen Buis-les-Baronnies lige nord for det berømte bjerg Mont Ventoux, også kaldet ”Det skaldede bjerg” – en rigtig god udfordring, til dem der har lyst til det.

Ud over udfordringer som ”Det skaldede bjerg”, byder området på muligheder for cykelture i det flade terræn langs vinmarkerne og for besøg i mange små byer med kaffestop på torvene.

For dem der har lyst til andet og mere end cykelture, er der mulighed for at gå en tur i den lokale by og opleve Provence stemning i den by vi bor i.

På hviledagen arrangerer vi fællestur til en lokal vingård med vinsmagning og efterfølgende middag på en udvalgt restaurant.

Vi skal bo på det 3-stjernede Hotel Sous L Ólivier i byen Buis-les-Baronnies. Vi har halv-pension på hotellet, frokosten køber vi selv ude på dagens cykelture.

 

Afrejsedato

Afrejse fra Middelfart fredag morgen den 11. september 2020 med bus til København Lufthavn og videre med direkte fly til Montpellier og bus til hotellet i Provence.
Hjemrejse fredag den 18. september 2020 med ankomst til Middelfart tidligt lørdag aften.

 

Samarbejdspartnere

Det er Gislev Rejser der står for selve rejsen og dermed dem der skal afregnes til.
Vi lægger program og gruppeopdelte ruter for hele ugen.

Dini Tours og Kai Jensen fra Cykelservice transporterer vores cykler til Provence og retur igen.
I hele ugen vil Kenneth Dini hver eftermiddag stå for ”Bagsmæk”, når vi kommer hjem fra cykeltur og Kai Jensen åbner cykelservice-værkstedet.

 

Pris

Pris for rejsen er 7.995,- Kr. i delt dobbeltværelse
Cykel transport og Bagsmæk 1.100,- Kr.

Turen gennemføres ved minimum 40 deltagere.

Som arrangører skaber vi rammerne – som deltagere skaber I indholdet.
Der vil blive åbnet for tilmelding efter informations aften.

Det er uforpligtende at deltage i informationsaftenen – af hensyn til forplejning vil vi gerne vide om du kommer – tilmeld dig derfor på SMS eller mail til Kaj K. Stougård. SMS 2044 8434 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen Udvalget

Jan, Jan, Jan, Hans & Kaj

provence