Dagholdet cykler Rygen, Tyskland 2017

Skrevet af Flemming Stounberg Fredag, 05 maj 2017

Så er det tid at betale restbeløbet til turen - kroner 1.550.

Du skal indbetale i Klubmodul ligesom sidst. - Senest 01.06.

Der er et  enkeltværelse, men det er reserveret/bestilt.

I bliver lidt senere inviteret til et fælles informationmøde om turen.

 

Ruegen, Rügen eller Rygen er Tysklands største ø og ligger i Østersøen ud for Stralsund over mod den polske grænse. Området hørte til det tidligere Østtyskland.  

 FAKTA:

Afrejse torsdag den 31. august 2017

Hjemkomst tirsdag den 5. september 2017

Indkvartering: Aparthotel Koeningslinie, Neu Mukran 15, 18546 Sassnitz, Tyskland, web; WWW.koeningslinie-ruegen.de. Tlf. +49 38393 5330.

Forplejning: Halvpension samt egenbetalt frokost ude.

Transport: Egne biler med klubbens cykelstativer.

Pris: 3.150 kr. for overnatning og  ½ pension (hertil kommer transportudgifter).

 OMRÅDET  :

Rygen byder på en enestående landskabelig mangfoldighed rundt på øen. Kilometerlange sandstrande og stejle klinter, mondæne badebyer og autentiske fisker samfund sørger for uforglemmelige indtryk.  Dertil kommer flere nationalparker og storslåede monumenter fra krigens tid.

Der er rigtig mange afmærkede cykelruter som forløber på cykelstier eller småt befærdede landeveje.

CYKLINGEN:

Vi har vurderet at mountinbikes eller turcykler er mest egnet til at komme rundt på øen.

Vi har 4 hele cykeldage, fredag til mandag, og der cykles  i grupper med turleder i D, E og F-tempo.

Vi søger at finde turledere til alle træningsture i alle grupper. Du skal selv være i god form og være indstillet på, at cykle i den gruppe din form tilsiger.

 TRANSPORT:

Der køres i egne biler med 4 personer med cykler i hver bil. Der betales 300 kr. til chaufføren for at du selv og din cykel bliver transporteret (dækker brændstof). Vi håber naturligvis at tilstrækkelig mange vil stille sig til rådighed som chauffør med bil, så kabalen kan gå op.

ØKONOMI:

Der skal betales 3.150 kr. for at deltage. Beløbet dækker indkvartering i dobbeltværelse med balkon på Hotel Koningslinie samt  morgenbuffet og 3 retters menu i 5 dage.  Egenbetalt frokost ude. Klubtilskud forventes.

 TILMELDING:

Tilmelding og betaling sker i Klubmodul under faneblad Event. Samtidig med tilmelding betales 1.600 kr. og resten - 1.550 kr. - senest den 1. juni 2017.  I forbindelse med tilmelding skal du oplyse om pårørende og evt. aftaler om inkvartering og kørsel.

Der er 30 sengepladser som fordeles ”Først til mølle”.

ARRANGØRER :

MCK Baghjulet, Dagholdsudvalget. Evt. kontakt  Børge Iwersen, email:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..        

Det med småt

Vi skaber rammerne men det forventes, at du selv er med til at udfylde dem ved at tage ansvar for det sociale liv og for cyklingen, - alt som vi plejer når vi færdes i Baghjulet. Så får vi igen en uforglemmelig cykeloplevelse. 

Efterlad en kommentar

Du kommentere som gæst. Valgfri login forneden.